Sevgiliye özel 100 doğum günü mesajı

İşte yılın en önemli anlarından birisi geldi çattı. Sevgilinin ve hemen hemen her şeyin bir doğum günü vardır. Doğum günü kartına ne yazacağını merak ediyor olabilirsin. Sevgiliye özel doğum günü mesajları ile sana bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.

İşte yılın en önemli anlarından birisi geldi çattı. Sevgilinin ve hemen hemen her şeyin bir doğum günü vardır. Doğum günü kartına ne yazacağını merak ediyor olabilirsin. Sevgiliye özel doğum günü mesajları ile sana bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu gün yapman gereken tek şey sevgiline sarılmak ve mutlu kalmasını dilemektir. Bununla birlikte hiçbir doğum günü hediye ve kart olmadan tamamlanamaz. Bunu unutmamalısın. Önce hediye, ardından güzel bir doğum günü mesajı ile işi süslemelisin.

Kız arkadaşa özel doğum günü mesajları

Kız arkadaşına en sevdiği doğum günü hediyesini almış olabilirsin. Ama onun gönlünden geçen aynı zamanda en etkileyici doğum günü mesajını duymaktır. Hediyenin yanında doğum günü mesajı olarak ne yazman gerektiğini bilmiyorsan aşağıdaki önerilerime göz atabilirsin. Bunlar sana fazlasıyla yardımcı olacaklardır.

Bölüm 1

  1. Sen hayatıma girdiğinden beri tüm renkler daha net hale geldi. Karanlık hayatıma ışık ve renk getirdin. Doğum günün kutlu olsun aşkım.
  2. Sevgilim, doğum günün için her şeyin en iyisini dinliyorum ve söz veriyorum seni mutlu etmek için her şeyi yapacağım.
  3. Bugün sana harika bir kız arkadaş olduğunu söylemek için mükemmel bir gün. Doğum günün kutlu olsun! Bu gün ve yıl boyunca en iyi dileklerimi sunarım.
  4. Aşkım kesinlikle sonsuza kadar sürmeli. Tüm kötüleri ve seni üzen şeyleri unut. Seni son derece seven birinden en iyi dileklerimle doğum günün kutlu olsun.
  5. Bugün özel bir gün. Seni tüm dileklerin gerçekleştiği bir yere götüreceğim ve her şeyi unutulmaz kılmaya çalışacağım. Doğum günün kutlu olsun tatlım.
  6. Seninle her gün harika geçiyor. Her günümü kutlayabilirim ve hepsi güzel anlarla dolu olacaktır. Seni seviyorum canım.
  7. Hayatıma kattığın tüm güzel anlar için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun aşkım. Hayatta hep en iyisi olması dileğiyle seni seviyorum!
  8. Son doğum gününü hatırlıyor musun? “Hayatımın en güzel doğum günü” demiştin. Şimdi bunu unutmalısın çünkü bugün o günden daha farklı olacak. Doğum günün kutlu olsun!
  9. O gün güzel bir prenses doğdu ve çok şükür bana aşık oldu. Ben dünyanın en şanslı adamıyım. Bu yüzden prensesim için her şeyi yapacağım. Doğum günün kutlu olsun!
  10. Bir adamın isteyebileceği her şeysin. Bu nedenle, hayatıma getirdiğin tüm mutluluğu sana geri vermeye çalışacağım. Doğum günün kutlu olsun aşkım!
  11. Her zaman doğum günlerini özlüyorum. Çünkü bu senin için olduğu gibi benim için de özel bir gün. Mutlu yıllar dilerim canım.
  12. Çok özel olduğun için hayatının bu özel günü hayatın sunabileceği çok özel şeylerle dolu olsun. Mutlu yıllar hayatım.
  13. Her gün teşekkür ediyorum ve bu gün ekstra özel olduğu daha çok şükredeceğim. Hayatıma girdiğin için teşekkürler canım!
  14. Tatlım yaş sadece bir sayı, benim için bugün bir yaş daha gençsin ve her zaman doğum günlerinin geri kalanında böyle olacaksın. Gözlerimde ve kalbimde asla yaşlanmayacaksın. Mutlu yıllar canım!
  15. Hayatımda pek çok özel insan oldu ama sen hepsinden farklısın. Bunu sana açıklamak için bundan daha özel bir gün olamaz. Mutlu yıllar benim biricik ve tek aşkım.
  16. Sana olan düşkünlüğüm kaç yaşında olursan ol yaşlanmayacak. Bu sana verdiğim en önemli sözdür. En iyi doğum gününü geçirmen dileğiyle seni seviyorum aşkım!
  17. Sen gerçekten çok özel birisin ve bugünün doğum günün olduğunu bütün dünyaya bildirmekten gurur duyuyorum. Seni çok ama çok seviyorum!
  18. Bu özel günde sana gül verirsem sonunda solacak ve ölecek. Ama sana asla solmayacak bir şey veriyorum, ölümsüz olan aşkımı. Doğum günün kutlu olsun.
  19. Yanımda olduğun için ve seninle bir doğum günü daha kutlama şansı bulduğum için çok mutluyum. İyi ki doğdun aşkım!
  20. Pastanın üstündeki mumları söndürür müsün yoksa itfaiyeyi çağırmalı mıyız? Doğum günün kutlu olsun canım.

Bölüm 2

  1. İşte birkaç standart dilek: aşk, mutluluk, başarı, sağlık ve çok daha fazlası. Bu gece senin için en iyisini diliyorum ve tüm hayallerinin gerçekleşmesi için dua ediyorum. Doğum günün kutlu olsun tatlım.
  2. Sen benim desteğim ve gücümsün. Hayatında bolca sevgi ve mutluluk olmasını dilerim. Doğum günün kutlu olsun!
  3. Doğum günün kutlu olsun hayatım. Bu gece sana daha önce hiç olmadığı kadar bağlı kalacağım. Sadece yüzündeki o sevimli gülümsemeyi görmek için bunu yapacağım. Seni çok seviyorum.
  4. Yıllar içinde pek çok şeyin değiştiğine yemin edebilirim ama en önemlisi senin harika bir insan olduğun konusunda hala aynı fikirdeyim. Doğum günün kutlu olsun hayatım.
  5. Aşkımız bir deniz ve sonsuz bir gökyüzü gibidir. Tek ihtiyacımız olan şey sevgidir. Aşk, cennetten akan bir ırmaktır. Benim için aşk doğduğun gün başlamıştır. Doğum günün kutlu olsun.
  6. Benimle çıkacak kadar akıllı, güzel, komik ve çılgın bir kızla tanıştığım için çok mutluyum. Bugün senin için kesinlikle özel olmalı. Doğum günün kutlu olsun!
  7. Mumlar, güller, ben ve sen. Bence aşk dolu rahatlatıcı bir doğum gününü hak ediyorsun. Bugün sadece benimsin ve bundan pişman olmayacaksın. Mutlu yıllar hayatım.
  8. Bu güzel doğum günü bu akşam romantik bir buluşma için boşta mı? Cevabın evet ise dünyanın en mutlu insanı olacağım ve seni dünyanın en mutlu insanı yapacağım. Seni seviyorum!
  9. Kimse bana birini bu kadar çok, güçlü ve sınırsız sevmenin mümkün olduğunu söylemedi. Benim bir parçam olduğun zaman beni tamamladığını gösterdiğin için teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun aşkım!
  10. Bana öğrettiğin sınırsız aşk için teşekkürler. İyiliğin, sevgin ve inancın ile beni iyi bir insana dönüştürdüğün. İşte bu yüzden doğduğun gün için şükrediyorum ve seni çok seviyorum!
  11. Bu gün çok güzel ve sevimli bir kız çocuğu doğdu. Dünya paha biçilemez bir hediye aldı. Mutlu yıllar canım, seni ölesiye seviyorum!
  12. Senin için pek çok doğum günü hediyesi düşündüm ama en iyisine son anda karar verdim. Senin için en güzel hediye yanağına konduracağım şefkatli bir öpücük olur diye düşündüm. Doğum günün kutlu olsun.
  13. Seninle tanıştığımdan beri hayatıma getirdiğin büyük mutluluk üzerine düşünürken doğum günün aklıma geldi. Doğum günün kalbimi kışkırtıyor ve buna engel olamıyorum. İyi ki doğdun hayatım!
  14. Seni kalbimin merkezine kazıdım. Artık isteseler bile kimsecikler silemez. Her doğum günün, görüntüyü daha da parlak, daha cesur ve silinmez yapar. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.
  15. Her gün aynı duayı ediyorum. Hayatının geri kalanında doğum günlerini yanında kutlamayı diliyorum. Seni bu kadar çok seviyorum hayatım.
  16. Aradan geçen tüm yıllar sana duyduğum sevgiyi değiştirmedi, sadece onu daha da iyileştirdi. Bu özel günde seni çok sevdiğimi anlayarak uyandım. Doğum günün kutlu olsun canım.
  17. Bunu dağlara anlatacağım, tepelere söyleyeceğim ve okyanuslara yüksek sesle haykıracağım. Bugün benim sevgilimin doğum günü!
  18. Sana olan sevgimi hiçbir şey değiştirmeyecek. Bu sabah uyandığımda kalbimdeki tek doğum günü dileği bu olacak. Seni seviyorum hayatım!
  19. Bugün için özel bir dilediğim var tatlım. Sensiz uyanacağım günün asla gelmemesi. Bugünün özel kızına, mutlu yıllar!
  20. Bugün önemli bir doğum gününü kutlarken istediğim tek bir şey var. O da yüzündeki o kusursuz gülümsemenin asla son bulmaması! Seni seviyorum aşkım, doğum günün kutlu olsun!

Bölüm 3

  1. Odamda ışığa ihtiyaç duymuyorum. Sen ve aşkın yeterince ortalığı aydınlatıyorlar. Seninle bu özel günde birlikte olduğum için çok mutluyum. Şimdi ve her zaman doğum günün kutlu olsun.
  2. Aşkını altın yerine, ışıldayan gülüşünü gümüş yerine ve göz kamaştırıcı bakışını en değerli mücevhere tercih edeceğim. Doğum günün kutlu olsun biricik sevgilim!
  3. Hayatıma girdiğin ve yolun benimle kesiştiği için çok mutluyum. Sen hayatımda olabilecek en iyi şeysin ve seni asla bırakmak istemiyorum. Doğum günün kutlu olsun!
  4. Bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum! Kalbinin her dilediği ve her arzusu yerine gelsin ama en önemlisi benim yanımda olmaya devam edesin. Seni seviyorum!
  5. Saf ve altından bir kalbe sahipsin. Hayatın sunduğu en iyiyi kimse senden daha fazla hak edemez. Doğum günün kutlu olsun aşkım.
  6. Her zaman önce beni düşünüyorsun ve başkalarının ihtiyaçlarını seninkinin önüne koyuyorsun. Bu gün ve her gün, bu cömertliğine sonsuz sadakatimle karşılık vereceğime söz veriyorum.
  7. Sana olan sevgimi gerçekten ifade edebilecek hiçbir hediye ya da söz yok. Sunacak bir öpücüğüm var ama bu da yeterli olmaz. Yüzüne bir gülümseme, kalbine bir sıcaklık koyabildiğim sürece hayallerime ulaşırım. Doğum günün kutlu olsun.
  8. Aşkın şekerden daha tatlı ve en güzel içkiden daha güzel. Bu yüzden bu çok özel gününde sana tüm sevincimi diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
  9. Seninle geçirdiğim her gün romantizm ve tutkuyla dolu. Seni sonsuza dek seveceğim ve bunu unutulmayacak bir gün yapacağım. Doğum günün kutlu olsun aşkım!
  10. Seni her geçen gün daha çok seviyorum. Seninle geçirdiğim her geçen yıl her zamankinden daha fazla parlıyorsun. İyi ki doğdun hayatım, seninle birlikte olduğum için minnettarım!
  11. Sana dünyadaki tüm mutlukları dilemek için doğum gününden daha iyi bir zaman olamaz. Bu özel günde ve her gün sana mutluklar dilerim. İyi ki doğdun canım benim.
  12. Hayatımda olmana çok sevindim. Yaşama sebebim sensin. Gerçek aşkı bulmayı beklediğim her an değerlisin. Doğum günün kutlu olsun aşkım.
  13. Doğum günün çok özel bir gün ama hadi her günü ayrı bir şekilde kutlayalım. Hayatlarımızı her anımıza değer vererek yaşayalım. Doğum günün kutlu olsun tatlım.
  14. Hayatta asla unutamayacağın anlar olur. Seninle olduğum her anı asla unutmayacağım. Sana sevgi ve şefkat dolu anıları içeren bir doğum günü diliyorum.
  15. Sen böyle çok güzelsin. Her geçen yıl kim olduğunu asla değiştirmemelisin. Sen dün, bugün ve sonsuza dek hayatımın aşkı olarak kalacaksın. Doğum günün kutlu olsun aşkım!
  16. Ömrümün diğer yarısına mutlu yıllar diliyorum. Hayal bile edemeyeceğim şekillerde beni tamamlıyorsun. Seni sevmek gerçekten bir ömür boyu sürecek en büyük maceradır.
  17. Bugün daha farklı yerlerde olabilirdin veya daha farklı yüzler görebilirdin. Doğum gününün benimle geçirmeyi seçtiğin için mutlu olmalıyım. Doğum günün kutlu olsun tatlım!
  18. Kalbimden seninkine, bugün seni dünden daha çok seviyorum. Umarım her geçen yıl hayatına daha çok neşe ve kahkaha getirir. Mutlu yıllar aşkım.
  19. Doğum günü kızına özel bir mesajım var. Bu değerli anları seninle paylaştığım için hiç bu kadar minnettar olmamıştım. Hayatıma girdiğin gün, kalbimin gerçek neşeyi bulduğu gündü. Doğum günün kutlu olsun.
  20. Bu aşk notunu sonsuza kadar aklında tutmanı istiyorum. Bu nazik kelimeleri asla unutma. Çünkü samimi bir yerden kalbimden geliyorlar. Doğum günün kutlu olsun aşkım seni seviyorum!

Erkek arkadaşa özel doğum günü mesajları

Erkek arkadaşınla doğum gününü nasıl kutlarsın? Ona seveceği bir hediye alarak bunu gerçekleştirebilirsin. Ama hediye tek başına yeterli değildir. Özellikle onu mutlu edecek doğum günü mesajlarına yer vermelisin. Erkek arkadaşa özel doğum günü mesajlarıyla bu ihtiyacına karşılık bulabilirsin.

Bölüm 1

  1. Hayatımın özel adamına mutlu ve huzurlu yıllar! Seninle tanışmak hayatımda başıma gelen en harika şeylerden biriydi.
  2. Sen benim için son derece özel birisin. Böylece, kalbimde özel bir yerin olacak ve böyle olmaya devam edecek. Doğum günün kutlu olsun!
  3. Doğum günün için sana yıldızların altında kucaklamalar ve en önemlisi yumuşak öpücükler vermek istiyorum. En önemlisi sevgilim olduğun için ne kadar mutlu olduğumu bilmeni istiyorum. Mutlu yıllar!
  4. Bana hayatımdaki neşeyi, sevgiyi ve ışığı veriyorsun. Umarım şimdiye kadarki en mutlu günün bugün olur. Doğum günün kutlu olsun.
  5. Bu özel gününde sana okyanus dolusu aşk gönderiyorum tatlım. Doğum günün de senin kadar havalı ve neşeli olsun! Doğum günün kutlu olsun.
  6. Hayatımdaki en özel kişi sensin bunu biliyorsun değil mi? Tam olarak dünyamı tamamlayan şey sensin. Mutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun.
  7. Kolların, yaşama gücünü ve huzuru aldığım evim gibidir. Konfor dolu kişiye mutlu yıllar diliyorum. İyi ki doğdun aşkım!
  8. Dünyadaki en iyi şey sevdiğin birinin doğum günün kutlamaktır. Sana benim diyebileceğim için çok şanslıyım. Doğum günün kutlu olsun.
  9. Dünyadaki en yakışıklı erkek arkadaş için çok şanslıyım çünkü sana sahibim. Umarım doğum gününü iyi bir şekilde geçirirsin. Sevgi ve özveri ile doğum günün kutlu olsun.
  10. Her zaman yanımda olan, beni dinleyen ve beni sakinleştiren harika erkek arkadaşıma en sevgi dolu doğum günü diliyorum. Seni sonsuza dek seviyorum canım.
  11. Sevgin, nezaketin, gülümsemen, iyiliğin seni mükemmel erkek arkadaş yapan detaylardır. Sen benimsin ve her zaman öyle olacaksın. Mutlu yıllar aşkım!
  12. Her zaman güvenebileceğim adam olduğun için teşekkür ederim. En sevgi dolu doğum günü selamını gönderiyorum. İyi ki doğdun aşkım!
  13. Beni bir bakışa büyüleyebilen o güzide adam için bugün pek çok kez dua edeceğim. Umarım bu gün istediğin hr şeyi ve daha fazlasını getirir. Doğum günün kutlu olsun.
  14. Dünyadaki en sıcak ve en neşeli doğum günün kutlu olsun. Günün son derece eğlenceli ve heyecanlı olsun. Mutlu yıllara aşkım!
  15. Derinden gelen sevgimiz sayesinde en çetin soğuklara karşı bile direnebiliriz. Be her zaman senin için burada olacağım. Doğum günün kutlu olsun!
  16. Hayatımın sevincine ve aşkına iyi ki doğun diyorum! Harika ve unutulmaz bir gün geçirmeni diliyorum. Mutlu yıllara aşkım!
  17. Seni gördüğüm andan itibaren gülümsemen ve yakışıklı çekiciliğin ilgimi çekti. Şimdi bu senin özel günün ve bilmeni isterim ki, ben hala sana aşık olan o kızım.
  18. Sevimli erkek arkadaşıma mutlu yıllar! Hayatımı sensiz hayal edemiyorum tatlım, sana olabilecek en büyük mutluluğu diliyorum!
  19. Dünyanın en çekici, komik ve muhteşem kişisine mutlu yıllar diliyorum. Her zaman yanında olacağım tatlım, iyi ki varsın!
  20. Gülüşün ve sevgin hayatımı daha mutlu yaşamamı sağlıyor. Bana hayatımda verdiğin tüm destek için teşekkürler. Süper kahramanım, doğum günün kutlu olsun!

Bölüm 2

  1. Mutlu yıllar balım. Sana yıllarca büyük başarılar dilerim. Sen benim kalbimin arzususun ve seni her zaman seveceğim.
  2. Sen hayatımın aşkısın ve seninle her anın tadını çıkarmayı dört gözle bekliyorum. Mutlu yıllar sana aşkım. Sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.
  3. Sevgili erkek arkadaşıma, umarım bu şimdiye kadarki en iyi doğum günün olur. Harika bir yıl geçirmeni dilerim. Seni çok seviyorum.
  4. Biz iki kalbiz, bir zamanlar kaybolmuşuz ama birbirimize geri dönüş yolumuzu bulmuşuz. Evimiz sen neredeysen orası. Kalbimin kralına mutlu yıllar diliyorum.
  5. Bir yıl yaşlanmak büyük mesele ve sen büyürken, şimdi ve hayatının geri kalanında yanında olacağım için çok mutluyum. Her zaman içindeki en iyiyi gördüğün için teşekkür ederim. İyi ki doğdun aşkım!
  6. Seninle tanışmadan önce zayıftım, kırılgandım ve kaybolmuştum. Sen geldiğinde her şey değişti. Yaptığın her şey için çok teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun.
  7. Sana sunabileceğim en iyi hediye, hayatımın geri kalanında benim varlığım ve arkadaşlığımdır. Henüz sana olan sevgimin tamamını deneyimlemedin. Mutlu yıllar hayatım.
  8. Dünyanın en iyi adamına güzel bir doğum günü geçirmesini diliyorum. İnsanlar senin bu haline hazır değiller ama ben çoktan hazırım. İyi ki doğdun hayatım!
  9. Yakışıklı delikanlıma mutlu yıllar diliyorum. Seni çok seviyorum ve umarım bu yıl senin için en iyisi olur. İyi dilekler her zaman seninle olsun!
  10. Kalbimi çaldın ama sende kalmasına izin vereceğim. Seninle olmak şimdiye kadarki en güzel duygudur. Doğum günün kutlu olsun aşkım!
  11. Dünyamı aydınlatan adama sevgilerimi iletiyorum. Yüksekten uçmayı asla bırakmamalısın. Zirve sadece başlangıç, seni çok seviyorum tatlım!
  12. Hiçbir şeyin sonsuza dek sürmediği doğruysa, o zaman ben senin hiçbir şeyin olacağım. Böylece sonsuza kadar seninle olabileceğim. Mutlu yıllar sevgilim.
  13. Çılgın bir aşık olabilirim. Ama seni seveceğim, seninle ilgileneceğim ve sonsuza kadar seninle olacağım. Mutlu yıllar sevgili erkek arkadaşım.
  14. Eğer dilekler gül olsaydı, sana gönençli bir doğum günü dilemek için güzel bir bahçenin sahibi olurdum. Doğum günün kutlu olsun aşkım.
  15. Bugün senin için pek çok farklı dilediğin olduğunu biliyorum. Ama umarım benimki olağanüstü olur çünkü seni hayal edebileceğinden çok daha çok seviyorum. Mutlu yıllar hayatım.
  16. Keşke bugün olağanüstü bir insanın doğduğunu ilan etmek için tüm verene haykırabilme şansım olsaydı. Doğum günün kutlu olsun yakışıklı prensim.
  17. Bu özel günde senin için dileğim bir elmastan daha parlak olman. Dileklerin her zaman gerçekleşsin sevgilim. Doğum günün kutlu olsun!
  18. Bu kadar yakışıklı bir adamın benim gibi birini sevgili olarak seçeceğine inanmak gerçekten çok zor. Hayatımda olmana sevindim. Mutlu yıllar sevgilim.
  19. Beni yalnızlığımdan kurtarmak için beyaz atına bindiğinden beri hayatım bir peri masalı gibi. Seni çok seviyorum.
  20. Benim için çok önemlisin ve seninle olmayı seviyorum. Beni güldürüyorsun, bana kendimi iyi hissettiriyorsun ve seninle geçirdiğim her gün neşe oldu. Umarım harika bir gün geçirirsin, doğum günün kutlu olsun!
Paylaşmaya ne dersin?
Kaan Karadeniz
Kaan Karadeniz

İstanbul Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünden mezunum. Yazı yazmayı ve araştırma yapmayı seviyorum. Psikolog, terapist, astrolog veya yaşam koçu değilim. Hedefim insanların hayatlarına değer katabilecek bilgileri onlarla buluşturmaktır.

Yorum yapıp katkı sağla...